Справа P Diddy: нові звинувачення у наркозлочинах та сексуальних домаганнях

Легендарний репер та музичний магнат Шон «P Diddy» Комбс опинився в епіцентрі серйозних звинувачень, що включають наркозлочини та сексуальні домагання.
P.Diddy. Фото - Новини Live

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Mirror US

Під час нещодавнього розслідування, яке призвело до його арешту у вересні, виявилось, що Комбс нібито змушував своїх співробітників носити з собою наркотики, зокрема, «рожевий кокаїн» — суміш метамфетаміну, кетаміну та МДМА.

Відповідно до поданого в лютому позову, Комбс надавав вказівки «всім працівникам, від дворецького до кухаря», постійно мати при собі пакети з наркотичними речовинами. У позові йдеться, що працівники змушені були носити невеликі мішечки із наркотиками, серед яких кокаїн, екстазі та марихуанові жуйки.

Додатково, звинувачення стверджують, що в бізнесах Комбса панувала культура вживання наркотиків. Адвокати виконавця рішуче заперечують всі звинувачення, називаючи їх безпідставними і такими, що ґрунтуються на обмані. Вони вказують на відсутність співпраці з адвокатом позивача та запевняють, що мають беззаперечні докази невинності Комбса.

Після арешту, який відбувся 16 вересня, P Diddy та його син Крістіан стали об’єктами нових звинувачень, зокрема щодо сексуального насильства під час події на чартерному човні. Адвокат Комбса зазначив, що нові звинувачення є черговою спробою спекуляції на репутації його клієнта.

Нагадаємо, раніше ми писали про шокуюче зростання популярності P. Diddy на Spotify попри серйозні звинувачення.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version