Вплив минулого: відкриття Usher щодо P Diddy у світлі нових звинувачень

Ця ситуація ставить під сумнів не лише минулі співпраці, але й роль, яку відіграли ці відносини у кар'єрі Ашера.
P Diddy та Ашер. Фото - Revolt

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Irish Star

У світлі нещодавніх подій навколо Шона “P Diddy” Комбса, який наразі перебуває під вартою в Брукліні, знову постало питання про його зв’язки з відомими особами, зокрема з Usher. P Diddy обвинувачується у торгівлі людьми, рекеті та інших серйозних злочинах, що викликало хвилю нових розслідувань стосовно його колишніх партнерів по бізнесу.

Ашера часто згадують як одного з тих, хто зазнав значного впливу від P Diddy, адже саме під його керівництвом кар’єра співака отримала новий імпульс. Проте, в минулому Usher висловлював занепокоєння щодо безпеки своїх дітей, стверджуючи, що не дозволив би їм залишатися з P Diddy. Це свідчить про складність їхніх відносин, що зараз потрапили під новий ракурс через серйозні звинувачення.

У зв’язку з цим, старі інтерв’ю Ашера стали предметом детального розгляду. Одне з них, записане в 2017 році, відзначало величезний вплив, який мав P Diddy на молодого артиста. Usher згадував про енергію та відданість Комбса у музиці, зазначаючи, що саме цей приклад формував його робочий стиль на все життя.

Нагадаємо, раніше ми писали про нові подробиці вечірок P. Diddy та конфлікт із Мадонною.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version