Я не знаю чому, але він це робить – Ілон Маск розповів, що йому часто телефонує Дональд Трамп

Ілон Маск, під час зустрічі з акціонерами Tesla, згадав Дональда Трампа, заявивши, що колишній президент США часто йому дзвонить і є великим прихильником Cybertruck
Ілон Маск заявляє, що Трамп є прихильником Tesla Cybertruck. Фото - Bloomberg

Я мав кілька розмов з ним, і він іноді дзвонить мені без причини. Я не знаю чому, але він це робить.

– сказав генеральний директор Tesla з головного офісу компанії в Остіні.

Як повідомляє «Kreschatic», кандидат від Республіканської партії на президентські вибори заявив, що він планує скасувати політику Джо Байдена щодо стимулювання продажів електромобілів. Трамп також стверджував, що електромобілі не працюватимуть і завдадуть шкоди американським автопрацівникам.

Однак останнім часом Трамп і Маск стали ближчими, причому Маск консультує колишнього президента з питань криптовалюти, пише Bloomberg. Нещодавно Трамп на мітингу в Аризоні похвалив Маска, заявивши, що він є “великим шанувальником” як електромобілів, так і самого Маска.

Ілон Маск і Дональд Трамп. Фото – rbc.ua

Ілон Маск заявив, що Трамп “дуже приємний, коли дзвонить”. Генеральний директор Tesla сказав, що розповів Трампу про користь електромобілів для майбутнього та про те, що США є лідером у їх виробництві.

Багато його друзів тепер мають Tesla, і вони всі її люблять, і він є великим прихильником Cybertruck. Тому, я думаю, можливо, це є однією з причин.

– сказав Маск.

Tesla Cybertruck. Фото – Bloomberg

Під час тривалої сесії запитань та відповідей на зустрічі Tesla, Маск також відповів на запитання про своє фізичне, психічне та емоційне здоров’я. Один чоловік запитав, чи Маск, якого він назвав “абсолютним ідолом,” робить все можливе для догляду за собою заради майбутнього компанії.

Маск подякував йому і сказав:

Мабуть, мені потрібно більше займатися спортом і не бути вбитим або щось таке.

Також раніше ми писали про те, що Дональд Трамп просить гроші на вибори у Ілона Маска

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version