Samsung відкликає понад мільйон електричних плит після повідомлень про сотні пожеж та травмування людей

Samsung Electronics оголосила про відкликання понад 1,1 мільйона електричних плит, проданих у США з 2013 року, після отримання повідомлень про 250 випадків пожеж, які пошкодили майно, призвели до загибелі домашніх тварин та травмування близько 40 людей
Внаслідок пожеж електричних плит постраждали люди, загинули домашні тварини та було пошкоджено майно. Фото - samsung.com

Як повідомляє «Kreschatic», Samsung, найбільша компанія Південної Кореї пропонує безкоштовні замки та кришки для покупців більш ніж десятка моделей плит, які допоможуть забезпечити фіксацію ручок, розташованих на передній панелі, у положенні “вимкнено”.

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на вебсайті Комісії з безпеки споживчих товарів США, пише Bloomberg. Відповідно до цього повідомлення, Samsung продавала ці плити через роздрібні мережі по всій країні за ціною від $1 250 до $3 050.

Компанія підтвердила запропоновані заходи та деталі продажів у заяві, яка не згадує про пожежі чи травмування.

Продуктові відкликання знайомі споживчим брендам у всьому світі. Зокрема, Samsung вже здійснювала одне з найбільших відкликань в історії технологічної індустрії у 2016 році, коли зняла з продажу лінійку смартфонів Galaxy Note, схильних до займання.

Також раніше ми писали про те, що Tesla відкликає автомобілі через проблеми з капотом

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version