OpenAI перевищив 1 мільйон платних бізнес-користувачів

Компанія OpenAI повідомила, що її платформи ChatGPT Enterprise, Team і Edu вже мають понад мільйон платних користувачів.
OpenAI. Фото - DCS

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Reuters

Цей показник зріс з 600 тисяч у квітні, відзначаючи успіх зусиль генерального директора Сема Альтмана, спрямованих на популяризацію ChatGPT серед корпоративних клієнтів.

Разом із цим, видання Information повідомляє про обговорення керівниками OpenAI можливих підвищень цін на підписку для нових великомасштабних мовних моделей, таких як Strawberry, призначена для глибшого аналізу, і новий флагманський LLM під назвою Orion. За даними джерел, ціни можуть досягти 2000 доларів на місяць, що є суттєвим підвищенням у порівнянні з поточною вартістю ChatGPT Plus, яка становить 20 доларів на місяць.

Незважаючи на це, безкоштовний рівень ChatGPT залишається популярним серед сотень мільйонів користувачів, що активно користуються моделлю щомісяця. OpenAI, за підтримки Microsoft, також продовжує роботу над новими інноваціями, зокрема моделлю Strawberry, яка повинна розширити можливості штучного інтелекту в глибоких дослідженнях.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Solana встановила рекорд.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version