Дуров пояснив, за яких умов Telegram розкриватиме IP-адреси та номери телефонів користувачів

Засновник компанії Павло Дуров пояснив, у яких випадках керівництво Telegram розкриватиме IP-адреси та номери телефонів користувачів месенджера.
Засновник компанії Telegram Павло Дуров. Фото – rbc.ru

Дуров повідомив, що месенджер Telegram оновив умови користування і тепер розкриватиме IP-адреси та номери телефонів тих, хто порушує правила застосунку, на вимогу державних органів, інформує видання «Kreschatic».

За словами підприємця, для оновлення месенджера був залучений штучний інтелект. Завдяки ШІ спеціальна команда зробила пошук у месенджері безпечнішим, проблемний контент у ньому більше не доступний.

Окрім цього, щоб утримати зловмисників від зловживання цією функцією у застосунку оновили «Умови використання» та «Політику конфіденційності». Засновник компанії повідомив, що відтепер керівництво Telegram у разі надходження офіційних запитів від державних органів буде надавати їм дані злочинців.

Дуров сподівається, що такі заходи відлякають порушників, оскільки функція «Пошук» у застосунку створена для пошуку новин і друзів. А не просування нелегальних товарів.

Нагадаємо, що раніше компанія Telegram оголосила про початок співпраці зі спецслужбами різних країн. Голова Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко пояснив, про що це свідчить.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version