Samsung пришвидшує гонку за лідерство у виробництві передових чіпів

Samsung робить рішучі кроки для прискорення переходу на нові технології у виробництві чіпів.
Samsung. Фото - Mobile Review

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Politexpert

Уже на початку наступного року завод S3 у місті Хвасон почне обробляти до 7000 кремнієвих пластин щомісяця. Однак це лише перший етап масштабного плану, який передбачає випуск 1,4-нм чіпів до 2027 року. Шлях до цієї мети супроводжується численними викликами як на внутрішньому, так і на міжнародному рівні.

Компанія стикається з проблемами через недостатню завантаженість виробничих ліній та технологічне відставання, що відчутно впливає на фінансові показники. Заводи в Пхьонтхеку змушені переходити на менш затребувану продукцію або ризикують перепрофілюванням. Додатково, затримки у відкритті нових виробничих потужностей, таких як завод у Техасі, посилюють тиск на компанію.

У той час, як конкуренти, зокрема TSMC, утримують лідерство на ринку, Samsung прагне відновити втрачені позиції, але ці зусилля поки що не дають очікуваних результатів. Зростаючий фінансовий тиск і необхідність оновлення технологічних процесів змушують компанію розглядати радикальні рішення, включаючи можливий поділ або частковий продаж контрактного виробництва.

Samsung продовжує зосереджуватися на модернізації заводів, націлених на виробництво 2-нм чіпів, проте конкуренція на ринку не дає компанії змоги розслабитися, змушуючи постійно рухатися вперед, щоб не втратити своє місце в індустрії.

Нагадаємо, раніше ми писали про рекордний ріст Hon Hai, AI та iPhone підтримують успіх компанії.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version