Юридичний стартап залучив $135 мільйонів інвестицій та досяг оцінки понад $1 мільярд

Компанія EvenUp, яка спеціалізується на розробці штучного інтелекту для юристів, успішно залучила $135 мільйонів у новому раунді фінансування.
EvenUP. Фото - SignalFire

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Bloomberg 

Це дозволило стартапу перевищити ринкову оцінку в $1 мільярд, що свідчить про його стрімкий розвиток у сфері юридичних технологій. EvenUp пропонує інноваційне програмне забезпечення, яке допомагає юридичним фірмам оптимізувати процеси, пов’язані зі справами про особисті травми. 

Система штучного інтелекту аналізує великий обсяг документів та полегшує підготовку до судових процесів. Понад тисяча юридичних фірм вже використовують ці технології, підвищуючи свою ефективність та забезпечуючи прозорість у вирішенні справ.

Інвестори, серед яких провідні венчурні фонди, бачать великий потенціал у розвитку технологій, які можуть не лише спростити роботу юристів, але й покращити результат для клієнтів, зокрема для постраждалих внаслідок ДТП чи інших нещасних випадків.

Стартап EvenUp продовжує закріплювати свої позиції на ринку, пропонуючи нові можливості для юридичних фірм у всьому світі. Це фінансування дозволить компанії масштабувати свої продукти та прискорити інтеграцію технологій у юридичний сектор, який стрімко трансформується під впливом цифрових рішень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Єврокомісії пояснили, чому проводитимуть перевірку YouTube, TikTok і Snapchat.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version