Компанія Apple припинить виробництво свого найбільш провального продукту до кінця року – ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що американська корпорація Apple до кінця року припинить виробництво свого найбільш провального продукту – гарнітури Vision Prо.
Шолом віртуальної та доповненої реальності Apple Vision Prо. Фото – apple.com

Американське видання The Information, посилаючись на джерела, заявило, що Apple до кінця року припинить виробництво шолому віртуальної та доповненої реальності Vision Prо поточної версії. Цей продукт компанії вважається найбільш провальним, інформує «Kreschatic».

Журналісти пишуть, що корпорація різко скоротила випуск цього пристрою ще на початку літа, наступного місяця можливо цю гарнітуру вже взагалі не виготовлятимуть, про що компанія повідомила основному постачальнику Luxshare.

ЗМІ з’ясувало, що Vision Prо не виправдав очікування користувачів, яких не задовольнила висока ціна і маленька кількість контенту. При цьому Apple не демонтуватиме виробничі лінії шолому, оскільки працює над другою дешевшою версією пристрою – її розробку відсунули мінімум на рік.

Нагадаємо, раніше компанія презентувала нові функції для AirPods Pro 2. Відтепер користувачі за допомогою навушників зможуть перевіряти слух і покращувати його якість.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version