РФ вдарила ракетою по управлінню поліції у Кривому Розі, під завалами шукають людей – ОВА

Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що сьогодні російські окупанти нанесли ракетний удар по управлінню поліції у Кривому Розі.
Місто Кривий Ріг. Фото – wikimapia.org

У п’ятницю, 27 вересня, армія Російської Федерації вдарила ракетою по адміністративній будівлі у Кривому Розі. Про це зранку повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації у своєму Telegram-каналі, інформує видання «Кreschatic».

Пізніше Лисак уточнив, що російські окупанти обстріляли у місті районне управління поліції. За словами чиновника, на місці працюють екстрені служби, під завалами будівлі шукають людей. Наразі невідома доля 4 людей.

Чиновник зазначив, що внаслідок ракетної атаки також отримали пошкодження приватні будинки. Також є 4 постраждалих чоловіків, 2 із них у середньому стані тяжкості госпіталізували.

Напередодні стало відомо про авіаційний удар окупантів по Краматорську. Начальник Донецької обласної військової адміністрації повідомив, що 25 вересня армія Росії вдарила по місту трьома КАБами, є загиблі та поранені.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version