РФ перекинула через Маріуполь багато живої сили, Андрющенко пояснив, про що це свідчить

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко повідомив, що 13 жовтня РФ перекинула через тимчасово окуповане місто багато живої сили, прокоментувавши дії ворога.
Рух техніки російських окупантів. Фото – iz.ru

Чиновник у своєму Telegram-каналі розказав, що вчора російські загарбники перекинули через Маріуполь багато живої сили, опублікувавши кадри на підтвердження своїх слів, інформує видання «Kreschatic».

Радник міського голови написав, що більше двох десятків вантажівок «другої армії світу» двома колонами вирушили маршрутом РФ – Новоазовськ – Маріуполь – Нікольське – Розівсько-Пологівська агломерація.

Андрющенко звернув увагу на те, що на вантажівках російських окупантів відсутнє тактичне маркування, про що він повідомляв раніше. Чиновник пояснив, що це свідчить про підготовку армії Путіна до нового наступу, з місцем проведення якого вони досі не визначилися. Радник мера Маріуполя додав, що це залежатиме від готовності українських сил.

Зазначимо, що на тому тижні фіксувався рух автоцистерн ЗС РФ із паливом через Маріуполь в напрямку Запорізької області.

Я повідомлялося, західні ЗМІ з’ясували, чому путінські окупаційні сили не здатні провести масштабний наступ на Покровськ Донецької області.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version