Вночі окупанти атакували «Шахедами» енергооб’єкти на Сумщині – ОВА

Сумська обласна військова адміністрація повідомила, що вночі російські загарбники атакували дронами-камікадзе «Шахед» енергетичну інфраструктуру у регіоні.
Рятувальник ДСНС Сумської області. Фото – facebook.com/MNS.GOV.UA

У пресслужбі Сумської ОВА повідомили, що в ніч на понеділок, 28 жовтня, армія країни-агресора випустила по регіону ударні безпілотники «Шахед». Російські загарбники атакували дронами-камікадзе об’єкти критичної інфраструктури Конотопського району.

У відомстві зазначили, що на місці працюють всі необхідні служби, проводяться відновлювальні роботи, інформує видання «Kreschatic».

В обласній військовій адміністрації уточнили, що на Сумщині внаслідок бойової роботи протиповітряної оборони були збиті 6 БПЛА. З початку року в регіоні ППО знищила 406 ударних дронів.

Зазначимо, що останнім часом ЗС РФ активно атакують енергетичну систему в області. Енергооб’єкти та об’єкти критичної інфраструктури на Сумщині були під ударом ворога 19, 20, 21 та 27 жовтня.

Як повідомлялося, у ніч на 26 жовтня російські загарбники здійснили масовану атаку на Україну. Глава держави Володимир Зеленський прокоментував масштабний удар по країні із застосуванням ракет та БПЛА.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version