В Україні відчутно зросла вартість свинини та сала наприкінці жовтня

Свинина та її похідні залишаються найпопулярнішими видами м’яса у населення нашої країни, оскільки ці продукти є складниками багатьох улюблених, фактично національних страв.
М'ясо. Фото - hvylya.net

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на аналітичний матеріал профільного порталу «Мінфін», на прилавках супермаркетів України змінилися, в більший бік, ціни на певні різновиди свинини та сала.

Свинина:

  • грудинка зросла в ціні з 167,72 гривні/кілограм до 179,29 гривні/кілограм;
  • лопатка — з 172,27 гривні/кілограм до 177,4 гривні/кілограм;
  • підчеревок подорожчав зі 167,51 гривні/кілограм до 179 гривень/кілограм;
  • реберця стали менш доступними, оскільки вартість піднялася з 172,35 гривні/кілограм до 176,3 гривні/кілограм;
  • шийна частина подешевшала з 278,75 гривні/кілограм до 286,05 гривні/кілограм;
  • набір для шашлику «просів» у ціні незначно — з 239,58 гривні/кілограм до 238,03 гривні/кілограм.
Ціни. Фото – minfin.com.ua
Ціни1. Фото – minfin.com.ua

Сало:

  • «домашній» сорт зберіг середню ціну в межах 234 гривень/кілограм (від 189 гривень/кілограм у «МегаМаркеті» до 279 гривень/кілограм у «Новусі»);
  • солоний вид подорожчав несуттєво — з 239,62 гривні/кілограм до 242,8 гривні/кілограм.
Ціни2. Фото – minfin.com.ua

Раніше ми писали про те, що незабаром в Україні підвищаться тарифи на Інтернет.

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version