Тривалий час виготовляли та збували амфетамін в столиці: в Києвї затримано трьох наркодилерів

Двоє чоловіків влаштували у своїх оселях справжні нарколабораторії, виробляючи амфетамін, тоді як їхній спільник здійснював збут готової продукції
Правоохоронці Києва затримали трьох наркодилерів. Фото - kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Нацполіцію Києва, внаслідок обшуків правоохоронці конфіскували кілограм амфетаміну, 50 таблеток екстазі (на суму близько 600 тисяч гривень), а також зброю. Цим “підприємцям” може загрожувати від 6 до 12 років ув’язнення.

Слідчі з Дарницького управління поліції, підтримані оперативними службами Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції та Дарницької окружної прокуратури, розкрили діяльність двох жителів Києва і одного мешканця Київської області, які налагодили в столиці схему з виробництва та розповсюдження наркотиків, а саме амфетаміну.

Виявлено, що злочинну групу складали двоє чоловіків, народжених у 1983 та 1996 роках, які облаштували власні нарколабораторії в своїх квартирах для виробництва амфетаміну, а також третій чоловік, 1989 року народження, якому доручено було розповсюдження наркотичних речовин.

Під час обшуків в житлах підозрюваних правоохоронці вилучили лабораторне обладнання, 1 кілограм амфетаміну, 50 таблеток екстазі, реагенти для виробництва психотропних речовин, упаковки для їх збуту, електронні ваги та гроші, які надходили від незаконної діяльності. За ринковими цінами, ця конфіскована продукція могла коштувати близько 600 000 гривень. Крім того, в одній із квартир виявили автомат із 300 набоями до нього.

поліція
Правоохоронці Києва затримали трьох наркодилерів. Фото – kyiv.npu.gov.ua

За попередніми відомостями, підозрювані працювали у цій незаконній справі близько півроку та постачали наркотик киянам та мешканцям Київської області. За 1 грам виготовленого амфетаміну вони отримували 600 гривень. Наразі встановлюється канал надходження пігулок екстазі, які також збував один із фігурантів.

Правопорушники затримані за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України і їхні справи будуть передані до суду.

Також раніше ми повідомляли про те, що з початку жовтня у Києві виявлено і ліквідовано десятки підпільних казино

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *