В неділю на київському іподромі відбудуться останні в цьому сезоні забіги

На 15 жовтня на Київському іподромі заплановані останні в цьому сезоні змагання, де братимуть участь коні різних рисистих порід
Київський іподром запрошує киян та гостей міста на останні в цьому сезоні змагання коней рисистих порід. Фото – kmr.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на інформацію від Київської міської Ради, у цей день відбудеться сім заїздів, в яких візьмуть участь 29 рисаків.

За словами представників КП «Київський іподром», всі випробування коней відповідають Правилам для племінних коней різних порід. Суддівська колегія відповідає за забезпечення дотримання цих правил під час проведення випробувань.

Коні різних порід та віку беруть участь в змаганнях, а для тих, хто раніше не брав участі на іподромі, необхідна попередня кваліфікація, включаючи жвавість та вищий рівень ніж стандартний. Під час заїздів коні формуються відповідно до кількості виграних умовних балів, від меншої до більшої кількості, що визначає їхнє положення на біговій доріжці.

Змагання проходять на різних дистанціях, і призи розподіляються на кілька категорій, включаючи групові, традиційні, іменні, обмежувальні, міжнародні та любительські. Особливу вагу мають традиційні призи, які видаються річно для представників конкретних порід та віку, і вони грають ключову роль у селекції. Усі ці правила визначені в Правилах випробувань племінних коней різних порід на іподромах України, за словами представників КП «Київський іподром».

Заходи відбудуться у неділю 15 жовтня на Київському іподромі, за адресою: проспект Академіка Глушкова, 10. Початок о 12:45. Вхід на територію іподрому безкоштовний. Щоб забезпечити безпеку в разі повітряної тривоги, відвідувачам необхідно негайно покинути територію іподрому та вирушити до найближчої станції метро “Іподром”.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що з початку жовтня у Києві виявлено і ліквідовано десятки підпільних казино

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *