Ще одна смерть на блок-посту під Києвом: загинув військовослужбовець (ФОТО)

Цієї ночі, близько 00:30, на в'їзді до столиці, сталася трагічна ДТП
Поліція Києва розслідує ДТП, у якій загинув військовослужбовець. Фото - kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, водій автомобіля «Хонда» потрапив у дорожню аварію на блокпосту, яка призвела до смерті військовослужбовця. Інцидент вже став об’єктом кримінального розслідування.

На місці пригоди оперативно розгорнулася слідча група, включаючи представників столичного главку, слідчо-оперативну групу та судово-медичних експертів. За попередніми відомостями, водій «Хонди» рухався по автодорозі М-01 в напрямку Києва в умовах туману та пізно побачив вантажний автомобіль, після чого вдався до різкого гальмування. Внаслідок цього він втратив керування і скоїв наїзд на військовослужбовця, який чергував на блокпосту. На жаль, від отриманих травм військовослужбовець 1976 р.н. помер на місці події.

поліція
Фото – kyiv.npu.gov.ua

Водія автомобіля «Хонда» було затримано та проведено експертизу на предмет наявності алкоголю в крові за допомогою приладу Драгер, який показав, що він був тверезим на момент аварії. Зараз правоохоронні органи розпочали кримінальне провадження згідно зі статтею 286 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами. Розслідування цієї події триває.

Також раніше ми повідомляли про те, що в центрі Києва напали на військовослужбовця

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *