Досяг повноліття щоб відправитись за ґрати: київські поліцейські затримали 18-річного наркоділка

Зловмисник продавав заборонені речовини покупцям з рук в руки. Наступні десять років він може провести за ґратами
Столичні правоохоронці затримали 18-річного торговця кокаїном. Фото - ГУ НП у м.Києві

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, під час відпрацювання інформації, отриманої оперативним шляхом, співробітники поліції з Печерського управління, за підтримки колег з управління міграційної поліції міста Києва та під керівництвом Печерської окружної прокуратури, розкрили злочинну діяльність 18-річного мешканця Києва, що торгував наркотиками на території столиці.

Правоохоронці успішно провели дві оперативні закупки та затримали молодого чоловіка під час його чергової спроби продажу наркотиків. Зловмисник реалізував 2 грами кокаїну за 12 000 гривень. Надалі було проведено санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника, під час якого вилучено 0,5 грама кокаїну, 20 грамів марихуани, а також електронні ваги. Всі ці матеріали були направлені на експертні дослідження.

поліція
Фото – ГУ НП у м.Києві

Поліцейські затримали наркоторговця відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після цього, слідчі під керівництвом Печерської окружної прокуратури повідомили йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, зокрема, особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин.

Суд призначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 380 000 гривень. Підозрюваному загрожує від шести до десяти років позбавлення волі, а також конфіскація майна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Києві викрили чергових наркоділків, які вели «бізнес» через соцмережі

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *