Побиття військового в Києві: з`явились подробиці конфлікту поліцейського та прикордонника (ВІДЕО)

Інцидент стався в ніч на 3 листопада. Під час патрулювання міста поліцейський наряд виявив чоловіка, який перебував на вулиці під час часу комендантської години
За фактом конфлікту поліцейського та прикордонника розпочато службову перевірку. Фото - tsn.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, співробітник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з метою перевірки його документів, питаючи, чому він знаходився на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов чоловік, який був напідпитку та був одягнутий у військовий камуфляж, і почав вести себе агресивно, декілька разів штовхаючи оперативника.

Поліцейський запросив незнайомця податися до відділу для перевірки його особистості. Однак останній ігнорував законні вимоги поліцейського і продовжував конфліктувати. Пізніше стало відомо, що цей чоловік служить в одному із прикордонних підрозділів.

Цей інцидент зареєстровано в єдиному журналі обліку заяв і повідомлень Шевченківського поліцейського управління. Керівництво поліції розпочало службову перевірку для надання правової оцінки діям учасників цього інциденту. Також представники ГУ Нацполіції Києва виклали відеозапис з боді-камери патрульного поліцейського, який став учасником конфлікту.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в центрі Києва напали на військовослужбовця

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *