В Києві працівник СТО напідпитку взяв автомобіль клієнта та «покатався» на 350 тисяч гривень

Працівник київського автосервісу незаконно заволодів автомобілем клієнта. Після проведення відповідних процедур та завершення передсудового розслідування, йому загрожує покарання у вигляді до десяти років ув'язнення та конфіскація майна
Фото ілюстративне

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, місцева жителька столиці звернулася до поліції з повідомленням про викрадення її автомобіля «Ауді», який був залишений на станції технічного обслуговування на вулиці Осипа Мандельштама. Поліцейські вирушили на місце події з метою розслідування цього випадку.

Старший слідчий Деснянського управління поліції, Олександр Платченко, розповів, що підозрюваним у викраденні автомобіля виявився працівник цієї самої станції обслуговування, який недавно влаштувався на роботу. Він взяв ключі, які власниця автомобіля залишила, і вирушив на прогулянку, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Декілька годин потому поліція затримала цього чоловіка під час керування автомобілем. Зловмисника затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час розслідування була проведена експертиза автомобіля, яка встановила, що зловмисник завдав збитків майже на 350 тисяч гривень потерпілій.

Згідно з інформацією Деснянської окружної прокуратури міста Києва, фігуранту було пред’явлено підозру за статтею 289 Кримінального кодексу України, яка передбачає незаконне заволодіння транспортним засобом. Розслідування завершено, а матеріали справи передано до суду для вирішення. За вчинене порушення чоловіку може бути призначено від п’яти до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.

Також раніше ми писали про те, що в Києві затримали шахраїв, які ошукували внутрішньо-переміщених громадян

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *