В Києві пройдуть відкриті читання одного з найвідоміших письменників України

У Києві запланована особлива подія – зустріч з видатним українським письменником Юрієм Андруховичем та обговорення його культового роману "Московіада", який вийшов у "Видавництві Старого Лева"
Поспілкуватися з Юрієм Андруховичем можна буде у середмісті столиці. Фото - Facebook

Як повідомляє «Kreschatic», ця книга, написана понад тридцять років тому, продовжує зачаровувати своїм блискучим стилем і надзвичайно актуальною тематикою, особливо в умовах російської агресії проти України. Сам автор Юрій Андрухович поділиться своїми думками про нові інтерпретації та зміни в романі, які виникли з часом, а також про те, як книга змінила ставлення людей до подій в Україні.

Зустріч буде модерувати Богдана Неборак. “Московіада” розповідає історію молодого українського поета Отто фон Ф., який навчається в Літературному інституті в Москві. Його дні наповнені безкінечними вечірками з друзями і нестримними пригодами. Проте одного разу його життя кардинально змінюється, коли він опиняється в підземеллях московського метро та стає свідком незвичайної події – симпозіуму відомих мерців. Цей культовий роман розповідає про те, як Отто фон Ф. врятував не лише своє життя від КДБ, а й свій квиток додому до Києва. Протягом останніх 30 років цей твір продовжує залишати свій слід в серцях шанувальників літератури.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Києві відкрився Кліматичний офіс: що це таке і яке його призначення

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *