Чергова масована атака БПЛА на Київ: стала відома кількість знищених цілей

Уже другу добу поспіль противник проводить підступні атаки на українську столицю за допомогою безпілотників
Вже другу добу поспіль ворог підступно атакує українську столицю дронами. Попередньо, пошкоджений інфраструктурний об’єкт, але обійшлось без постраждалих. Фото - Генштаб ЗСУ

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на телеграм-канал Київської міської військової адміністрації, інфраструктурний об’єкт отримав пошкодження в результаті нападу, але обійшлося без постраждалих.

Другу добу поспіль ворог використовує дрони для нападів на столицю. За наявною інформацією, застосовані боєприпаси типу «Shahed»

– заявили офіційні представники.

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко зазначив, що безпілотники противника діяли координовано, запускались хвилями з різних напрямків та міняли вектори руху. Тривога в столиці оголошувалася кілька разів, оскільки ситуація була надто непередбачуваною.

Сили ППО успішно знищили приблизно десять ворожих цілей в межах Києва та його околиць.

На щастя, наразі немає повідомлень про постраждалих або серйозних руйнувань в місті. Керівництво Київської міської військової адміністрації закликає громадян бути уважними та дотримуватися сигналів повітряної тривоги, підкреслюючи необхідність дбати про безпеку.

Командування Повітряних Сил ЗС України повідомило, що російські окупанти в ніч на 19 листопада 2023 року атакували Україну з північного напрямку, використовуючи ударні безпілотники типу “Shahed”. Протиповітряна оборона працювала в Київській, Полтавській та Черкаській областях, знищивши 15 ударних БпЛА “Shahed-136/131”.

Додатково, було зафіксовано пошкодження інфраструктурного об’єкта в одному з районів, проте інформація про жертви чи постраждалих відсутня. Екстрені служби та оперативні групи активно працюють над виявленням та ліквідацією наслідків цієї атаки.

Також раніше ми писали про те, що вночі на підступах до столиці було знищено майже десяток ударних дронів

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *