В столиці ображений чоловік ножем намагався вбити свою колишню: поліція затримала нападника

На гарячу лінію 102 поліції Києва надійшло повідомлення від бригад швидкої допомоги про те, що на автомобільній стоянці на Дніпровській набережній виявлено жінку із ножовими пораненнями живота, грудей та ніг
Спричинив тяжкі тілесні ушкодження жінці: у Києві правоохоронці затримали 39-річного нападника. Фото - ГУ Нацполіції м.Києва

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група територіального підрозділу вирушили за вказаною адресою.

Старша слідча Дніпровського управління поліції, Юлія Петренко, пояснила, що конфлікт між жінкою і чоловіком спалахнув того дня, коли вони завершили свої відносини. «Чоловік, перебуваючи під впливом алкоголю, завітав на роботу до колишньої, щоб з`ясувати стосунки. В результаті він наніс кілька ударів ножем жінці та втік з місця події. Свідки викликали “швидку” для допомоги постраждалій, яку госпіталізували з колото-різаними пораненнями живота, грудей та ніг. 37-річна жінка повідомила, що її травмував колишній співмешканець. Оперативний черговий передав орієнтування на підозрюваного, і протягом години патрульні поліцейські знайшли його на робочому місці. Ми затримали чоловіка за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисник виявився громадянином Київщини, народженим у 1984 році. З місця події та місця затримання слідчо-оперативна група вилучила матеріальні докази, зокрема, ніж із слідами бурого кольору, який буде направлений на відповідну експертизу.»

За цим інцидентом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За цією статтею можливе покарання у вигляді до восьми років позбавлення волі. «За процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури ми оголосили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Питання щодо обрання запобіжного заходу у формі тримання під вартою наразі розглядається. Проводиться досудове розслідування», – додала Юлія Петренко.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві шахраї під виглядом благодійного фонду збирали гроші на ЗСУ

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *