У День святого Миколая в Києві відбудеться захід «Твоя кров переможе», де кожен може стати донором для військових

У святковий День святого Миколая мешканці Києва отримають можливість зробити важливий внесок, ставши донорами для підтримки як військових, так і цивільних осіб
У День святого Миколая кияни можуть здати кров для військових і цивільних. Фото - armyinform.com.ua

Як повідомляє «Kreschatic», спеціальна ініціатива, означена як “День донора”, відбудеться в одному з найбільших торгових центрів Києва.

6 грудня у ТРЦ Gulliver (пл. Спортивна, 1А, 4 поверх) всі охочі матимуть змогу здати кров, сприяючи підготовці запасів для військових та громадян. Під гаслом “Твоя кров переможе” цей захід влаштований організацією ДонорUA в рамках відзначення Дня Збройних Сил України та свята святого Миколая.

Донорів чекають подарунки, солодощі та фотозона, а забір крові здійснюватиме спеціальна бригада Київського обласного центру служби крові. Подія триватиме з 10:00 до 14:00, а для уникнення черг рекомендується попередньо зареєструватися за наданим посиланням, визначивши зручний часовий проміжок.

Перш ніж реєструватися, обов’язково перевірте, чи ви не маєте абсолютних чи тимчасових протипоказань до донорства, а також правильно підготуйтеся до процедури.

Виїздні Дні донора стали популярною ініціативою в столиці, організовуються в районних адміністраціях, університетах і міських хабах. Мешканці міста також можуть регулярно здавати кров в Центрі крові та Охматдиті.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Віталій Кличко вручив подяки від міста комунальникам, які забезпечували оборону Києва з першого дня повномасштабної війни

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *