Не більше 8 гривень: в Києві почали компенсувати вартість проїзду через закриття синьої гілки метро

Починаючи з понеділка 18 грудня набула чинності система компенсації вартості проїзду для пасажирів, які змушені пересідати на станції метро "Либідська"
Відсьогодні місто компенсує проїзд у тимчасових маршрутах №№ 2-М, 60, 43-К та додаткові поїздки у метро на синій гілці. Фото - liga.net

Як повідомляє «Kreschatic», вартість проїзду залишається на рівні не більше 8 гривень, і що важливо зазначити, вона залишається такою ж, як до початку ремонту синьої лінії метрополітену. Місто відшкодовує витрати на поїздки тимчасовими маршрутами, зокрема № 2-М, 60, 43-К, а також на додаткових поїздках по синій гілці метро, повідомили представники Комунального підприємства «Київпастранс».

У “Київпастрансі” пояснили, що, наприклад, якщо ви скористаєтеся автобусом № 2-М з “Теремків” до “Либідської” та потім пересідете на метро, щоб доїхати у центр, то одна з двох витрачених поїздок буде компенсована на вашу картку. Навіть при двох або трьох вимушених пересадках пасажири сплачують лише за одну поїздку. Проте час в дорозі не повинен перевищувати 2 години для активації компенсації.

Нагадаємо, рух поїздів метро між станціями “Теремки” і “Деміївська” було зупинено з міркувань безпеки та урахуванням технічного стану тунелів.

Також раніше ми писали про те, що Кличко розповів, коли почнеться ремонт, коли відновиться рух, як дублюється рух метро

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *