Безпечна поведінка під час канікул: столичні поліцейські провели відкриті уроки для школярів

Про безпеку на водних об'єктах, вдома та мінну безпеку розмовляли представники поліції разом із учнями Деснянського району
Поліцейські надали корисні рекомендації молодшим учням. Фото - ГУ Нацполіції Києва

Молодші школярі Деснянського району розуміють важливість уроків, які проводять представники правоохоронних органів, оскільки особи в формі надходять, щоб поділитися необхідною та корисною інформацією про безпеку. Це також стосується минулої неділі перед канікулами, коли інспектори сектору ювенальної превенції Деснянського відділу поліції провели години спілкування з учнями районних навчальних закладів на тему “Безпека під час зимових канікул”, повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва.

Поліцейські наголосили на тому, що краще уникати крижаних річок, каналів, озер та інших водойм. Навіть при тривалих морозах лід не гарантує безпеки. Отже, для безпечного зимового відпочинку рекомендується використовувати спеціально облаштовані ковзанки та санчата.

безпечні канікули
Фото – ukr.net

Також представники ювенальної поліції нагадали про правила користування електроприладами, зокрема гірляндами та обігрівачами. Окремий акцент було зроблено на правилах безпечної поведінки в разі виявлення предметів, що можуть вибухнути, або зброї.

Учні уважно вислухали корисну інформацію та висловили зобов’язання дотримуватись правил безпеки та попереджувати своїх друзів про нерозсудливі дії.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що київські поліцейські провели черговий профілактичний захід серед молодших школярів

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *