Телеведучий Андрій Ковальський розповів, як ворожий “Шахед” зруйнував його квартиру в Києві

Український телеведучий Андрій Ковальський, квартиру якого в столиці України Києві зруйнувало влучання ворожого «Шахеду», розповів деякі деталі того, що його родині довелось пережити.
Фото - ICTV

Як повідомляє «Хрещатик» з посиланням на «Сніданок з 1+1», в ефірі телепрограми Андрій Ковальський розповів, що через ворожу атаку дронів-камікадзе уніч проти 22 грудня він залишився без квартири.

За його словами, це дійсно було якесь диво, коли прилетіло залізяччя ворога в його житло:

Тут почалася страшенна пожежа, а прилетіло прямо сюди. Ви бачите, як ми сором’язливо прикрили диван, адже він прогорів. На цьому дивані якраз була дружина, коли вона почула, що летить «Шахед». Вона швидко зреагувала. На велике щастя, вона встигла вибігти з кімнати, коли стався вибух. Але вже за мить вона повернулася назад і побачила, що тут все горіло. Тоді прибіг я. Дружина крикнула мені, щоб я виносив дітей. Все було в густому диму та полум’ї. Тут було дуже спекотно, немов в сауні. В той час, коли я виносив дітей до коридору, дружина знайшла вогнегасник та загасила полум’я, яке зайнялося на цьому дивані. Тут був килим з синтетики, диван, жалюзі з тканини. Все спалахнуло, як сірник. Якби вона в той момент не загасила, була б страшенна біда.

Наостанок Андрій Ковальський додав, що зараз потрібно зробити цей будинок, куди відбулось влучання ворожого БПЛА, безпечним. За словами телеведучого, мешканці інших квартир, на щастя, не постраждали фізично. У більшості квартир були вибиті або видавлені вікна.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вночі в Києві лунали вибухи та працювала ППО.

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *