В Києві п’яний чоловік влаштував ДТП: 2 малолітніх дітей та 4 дорослих отримали травми

У столичному Деснянському районі відбулося лобове зіткнення двох легкових автомобілів, через що відомо про двох постраждалих малолітніх дітей.
Поліція Києва встановлює обставини падіння дитини з багатоповерхівки. Фото - facebook.com/UA.KyivPolice

Як інформує “Хрещатик“, про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Києва.

За попередніми даними було встановлено, що водій автомобіля Audi, який рухався по Броварському проспекту, попутно зіткнувся із автомобілем Toyota. Через це позашляховик з’їхав у кювет і перекинувся. В салоні автомобіля перебувало 6 осіб, яким було завдано тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. У тому числі, пасажирку 1974 року народження доставили до лікарні із закритим переломом ключиці. Крім того двох малолітніх дітей, 2020 року народження, довелося госпіталізувати до Охматдиту із закритою черепно-мозковою травмою, – зауважили правоохоронці.

Також відомо про затримання водія Audi, 1991 року народження. За підсумками тесту прилад Драгер показав 2,02 проміле алкоголю в крові.

У зв’язку з фактом ДТП з потерпілими, яке було скоєно у стані сп’яніння, розпочате кримінальне провадження. Санкцією статті передбачено позбавлення волі на строк до трьох років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, раніше ми писали про летальне ДТП в Києві, яке сталось через негоду.

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *