Синоптики попереджають киян про ожеледицю, а потім різке потепління

У неділю, 28 січня, в Києві вдень очікується температурний показник близько 0 градусів за Цельсієм. Ранок принесе легкий морозець, що створить ризик ожеледиці на дорогах
Киян попередили про погіршення видимості та ожеледицю. Фото - rbc.ua

Як повідомляє «Kreschatic», згідно з прогнозом Укргідрометцентру, також передбачається погіршення видимості на автошляхах. Помірний північний вітер з поривами 5-10 метрів на секунду буде протягом дня.

Аналогічна погода без опадів очікується 28 січня в Київській області. Однак наступного тижня в Україну прийде значне потепління. За словами синоптика Наталки Діденко, весняні теплі дні очікуються з 31 січня по 1 лютого.

потепління
Наступного тижня в Україну прийде різке потепління. Фото – ukr.net

У столиці температурний режим коливатиметься від 3 до 8 градусів тепла, а на півдні та південному заході країни може досягти до +12 градусів. Проте, Діденко рекомендує не забувати про теплі речі, оскільки «зима ще не закінчилася, і ми можемо очікувати подальші перепади температури в бік похолодання».

Зазначимо, що минулий рік в Києві увійшов у історію як другий за теплотою протягом більше як 140 років. У столиці було зафіксовано 47 температурних рекордів, більшість з них припадає на січень та серпень.

Також раніше ми писали про те, що в Києві відмовились від солі для боротьби з ожеледицею

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *