14 років за гратами: в Києві оголосили вирок рецидивісту, який до смерті забив товариша ломом

Інцидент стався у сквері "Кіото" в Деснянському районі столиці. Поліція Києва отримала повідомлення від очевидців про непритомного чоловіка із травмою голови. Слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції прибула на місце і задокументувала злочин
32-річний рецидивіст засуджений до 14 років в'язниці за вбивство чоловіка у парку «Кіото». Фото - Київська міська прокуратура

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на інформацію від прес-служби Київської міської прокуратури, під час спільного вживання алкоголю між чоловіками виник конфлікт, який переріс у фізичне протистояння, де головним аргументом став металевий лом. Обвинувачений взяв його і наніс потерпілому численні удари по різних частинах тіла та голові, що призвело до смерті останнього на місці.

Варто зазначити, що підозрюваним виявився 33-річний уродженець Вінницької області, який лише за півроку до цього же вийшов на волю після ув’язнення за вбивство, і який вже мав чотири «відсидки».

Поліція встановила, що правопорушник вчинив напад з метою пограбування, відібравши сумку жертви та втікши. Лікарі підтвердили, що потерпілий, 48-річний чоловік, отримав важку черепно-мозкову травму, що призвело до його смерті на місці.

Фото – ГУ Нацполіції в м.Києві

Після затримання поліцейські повідомили чоловіку про підозру за погодженням із прокуратурою. Правоохоронці зібрали достатню доказову базу та направили справу до суду. Деснянський районний суд міста Києва призначив покарання, передбачене за п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, скоєне особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, у вигляді 14 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві затримали російського шпигуна, який «зливав» критично важливі дані ФСБ

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version