Мер Києва Віталій Кличко візьме участь у 60-й Мюнхенській конференції з безпеки

Мер Києва та голова Асоціації міст України, Віталій Кличко, приєднається до учасників 60-ї Мюнхенської конференції з безпеки, що триватиме з 16 по 18 лютого
60-та ювілейна Мюнхенська конференція з безпеки пройде з 16 до 18 лютого. Фото - rada.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Офіційний портал Києва, цей форум, який об’єднає політичних лідерів та громадських діячів зі всього світу, сфокусується на обговоренні наслідків війни в Україні, глобальних викликах безпеки та їх можливому впливі на геополітичний ландшафт, використанні сучасних технологій, взаємозв’язку між безпековими проблемами та культурою, а також лідерстві у кризових ситуаціях.

Віталій Кличко та його брат Володимир планують взяти участь у відкритті Форуму, Трансатлантичній конференції, де візьме участь генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, а також в урочистій церемонії нагородження лауреатів премією імені Джона Маккейна.

Вони також зустрінуться з делегацією сенаторів США, головою Християнсько-демократичного союзу Німеччини Александром Добріндтом, Європейським комісаром з питань бюджету Йоханнесом Ханом, спецпредставником Державного департаменту США з питань субнаціональної дипломатії Ніною Хачіган, спецпредставником США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер та іншими політиками та діячами, які підтримують Україну та мають вплив на розширення військової та економічної допомоги нашій країні.

Віталій Кличко
Фото – Facebook Віталія Кличка

Мер Києва також виступить у ролі спікера на панелі, організованій Інститутом імені Маккейна та присвяченій Україні та потенційним викликам, які можуть виникнути у разі поширення російської агресії на інші країни. Віталій Кличко також прийме участь у дискусії на тему “Роль субнаціональної дипломатії у міжнародній безпеці” разом з американськими сенаторами та спецпредставником Державного департаменту США з питань субнаціональної дипломатії Ніною Хачіган.

Очікується, що цього року в Мюнхені на ювілейній конференції з безпеки зібереться рекордна кількість глав держав та урядів, а також представників громадянського суспільства та великого бізнесу з усього світу.

Також раніше ми писали про те, що Віталій Кличко вручив подяки від міста комунальникам, які забезпечували оборону Києва з першого дня повномасштабної війни

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *