В Києві чоловік вбив сусіда за те, що той голосно слухав музику: підозрюваного вже затримано

Столичні поліцейські отримали повідомлення про конфлікт в одному з будинків у Солом'янському районі та негайно вирушили на місце події
Вбив сусіда через гучну музику: столичні поліцейські затримали зловмисника. Фото - ГУ Нацполіції Києва

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на відділ комунікації поліції Києва, після прибуття слідчо-оперативної групи правоохоронці виявили чоловіка із пораненнями грудної клітини, якого терміново доставили до лікарні.

Було встановлено, що потерпілий разом зі знайомими вдома вживав алкоголь та слухав гучну музику, коли до нього звернувся сусід із проханням припинити шум. Унаслідок конфлікту один з чоловіків вдарив власника квартири ножем тричі у груди та втік. Потерпілий пізніше помер у лікарні від отриманих травм.

вбивство
Фото – ГУ Нацполіції Києва

Поліція Солом’янського району затримала підозрюваного, киянина 2002 року народження. За погодженням Солом’янської окружної прокуратури, йому пред’явлено звинувачення за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Суд застосував до нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Стаття передбачає до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві минулого тижня було знайдено та затримано два десятки зловмисників, що перебували в розшуку

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *