Кияни скоро зможуть побачити оновлену Стратегію розвитку міста Києва – КМДА

Стратегію розвитку міста Києва буде переглянуто, оновлено та продовжено до 2027 року. За інформацією, отриманою від Департаменту економіки та інвестицій КМДА, для цього була створена відповідна робоча група
Створено робочу групу, яка оновить Стратегію розвитку міста Києва і розробить план заходів її реалізації. Фото - kmr.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Офіційний портал Києва, мета новоствореного консультативно-дорадчого органу – робочої групи – полягає в мінімізації соціальних та безпекових ризиків, пов’язаних з повномасштабним російським вторгненням, а також у відновленні економічних можливостей міста. Ця група перегляне документ, що визначає пріоритети розвитку, стратегічні та оперативні цілі, а також перспективні проєкти, які будуть включені до Плану заходів із реалізації Стратегії.

Робоча група, створена для актуалізації Стратегії, складатиметься з президії та семи експертних груп, що відповідають за різні сфери, такі як управління міськими активами, містобудівна політика, цифрові трансформації, фінансова стійкість, економічна конкурентоспроможність, якісні міські послуги, транспортна мобільність, безпека, житлова політика, сталість та екологічна політика. Головною метою є покращення життя в місті в цілому. Керівником цієї робочої групи призначено першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

Стратегія розвитку міста Києва
Микола Поворозник. Фото – kyivcity.gov.ua

Склад робочої групи включає депутатів Київради, представників структурних підрозділів КМДА, комунальних установ і підприємств, громадських організацій, наукових установ і галузевих асоціацій.

До 1 травня експертні групи, що утворені в межах робочої групи, повинні підготувати й подати на розгляд президії пропозиції щодо актуалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року з подовженням терміну до 2027 року.

Департамент економіки та інвестицій КМДА приймав пропозиції з актуалізації Стратегії від громадськості до 1 лютого цього року.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві хочуть затвердити нові правила утримання домашніх тварин: для чого це потрібно і як долучитися до ініціативи

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *