У Києві судитимуть чоловіка за підробку документів і незаконне будівництво на Жуковому острові

У Києві чоловіка судитимуть за самовільне зайняття земельної ділянки на території ландшафтного заказника, а також за фальсифікацію документів
У Києві судитимуть чоловіка за незаконне будівництво. Фото - Нацполіція

На площі 0,0456 гектара, що знаходиться в межах ландшафтного заказника місцевого значення «Жуків острів», віднесеного до природно-заповідного фонду, чоловік без дозволу побудував особистий будинок і обгородився навколо нього парканом, повідомляє «Kreschatic» з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Після цього він, використовуючи підроблені документи, зареєстрував власність на цю самовільно збудовану споруду. За даними фахівців Державної екологічної інспекції Столичного округу, такі дії в заказнику “Жуків острів” призвели до збитків для місцевої громади майже на 300 тисяч гривень.

Жуків острів
Фото – Нацполіція

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за статтями 197-1 та 358 Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Також раніше ми писали про реконструкцію Дегтярівського шляхопроводу: в Київавтодорі прокоментували звинувачення в корупції

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *