Росія завдала масованого ракетного удару по Києву: стали відомі результати роботи ППО та наслідки атаки (ФОТО)

Російські війська в ніч проти 21 березня завдали ракетного удару по Україні. Повітряну тривогу протягом трьох годин було оголошено по всій країні
У Києві уламки збитих ракет впали на житлові будинки. Фото - Сергій Попко/Telegram

Як повідомило командування Повітряних сил ЗСУ, російські війська здійснили ракетний обстріл Києва двома балістичними ракетами «Іскандер-М»/«Кинжал» та 29 крилатими ракетами Х-101/Х-555. Усі вони були збиті над Києвом та Київською областю. Як повідомляє «Kreschatic», за останніми даними від влади Києва, під час обстрілу міста поранення отримали 13 людей, з них четверо опинилися в лікарні.

масований обстріл України
Фото – Сергій Попко/Telegram

У Києві та передмісті столиці України працювало ППО, повідомив начальник міської військової адміністрації Сергій Попко. Він зазначив, що це перший обстріл Києва за 44 дні. Також він повідомив, що через ракетний обстріл Києва отримали поранення 6 людей в Святошинському районі та 7 в Шевченківському. Госпіталізовано 4 людини, загиблих немає.

масований обстріл
Фото – Сергій Попко/Telegram

За попередніми даними, у трьох районах Києва уламки збитих ракет впали на житлові будинки та будинки, а також автомобілі, викликавши пожежі.

масований обстріл
Фото – Сергій Попко/Telegram

У Шевченківському районі у пошкодженому багатоповерховому будинку спалахнула квартира, місцевих жителів евакуювали. В інших будинках вибуховою хвилею вибило вікна.

ракетний обстріл Києва
Фото – Сергій Попко/Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Путін погрожує почати обстріли цивільних об’єктів України

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *