Де зарядити електромобіль: в Києві стартувало опитування щодо зарядних станцій у місті

Київ Цифровий спільно з Департаментом територіального контролю м. Києва розпочав проведення опитування стосовно потреб власників електромобілів у зарядних станціях в місті
Київ Цифровий запустив опитування про зарядні станції для електромобілів. Фото - ncars.com.ua

Про опитування для власників, які мають електромобіль, повідомив заступник голови КМДА з питань здійснення місцевого самоврядування у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації – Петро Оленич, інформує «Kreschatic».

Шляхом опитувань київська влада планує зрозуміти настрої мешканців міста, їхні думки стосовно того, що їх цікавить, та які питання потребують негайної уваги. Мета опитування про зарядні станції, де можна зарядити електромобіль, полягає в тому, щоб визначити місця, які будуть комфортними для всіх учасників дорожнього руху, підкреслив Петро Оленич.

Взяти участь у опитуванні можуть всі користувачі мобільного додатку Київ Цифровий до 18 квітня, перейшовши в розділ “Електронна демократія” – “Опитування”.

Київ Цифровий
Фото – kiev.informator.ua

Нагадаємо, що жителі Києва також мають можливість взяти участь у опитуванні щодо правил розміщення МАФів.

Київ Цифровий – це мобільний додаток, створений у 2021 році, що дозволяє мешканцям оплачувати проїзд та паркування, сплачувати комунальні послуги, отримувати важливі повідомлення від міста, підписувати петиції та брати участь у опитуваннях.

Також раніше ми писали про те, що Київ Цифровий додав нові можливості в застосунок: пошук ліфтів та фунікулер

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *