Кличко повідомив, коли відкриється Подільський міст та добудується розв’язка на Оболоні

Проїзд новим шляхопроводом на перетині вулиць Полярної та Богатирської планується відкрити в травні, а рух автотранспорту Подільсько-Воскресенським мостовим переходом – у вересні
Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як тривають роботи на будівництві важливих для міста інфраструктурних обʼєктів. Фото - kyiv.klichko.org

Як повідомляє «Kreschatic», Віталій Кличко перевірив хід робіт на будівництві ключових інфраструктурних об’єктів для міста. Про це повідомляє прес-служба мера Києва. Особливу увагу приділено Подільсько-Воскресенському мостовому переходу та транспортній розв’язці на перехресті вулиць Полярної і Богатирської.

Вчора, 16 квітня, Кличко перевірив роботи на будівництві важливих для міста об’єктів, зокрема, – з’єднання Подільсько-Воскресенського мосту з Троєщиною. Тут ведуться роботи зі створення дороги та тунелю для виїзду на вулицю Бальзака (із пересадковим пасажирським вузлом, де будуть об’єднані трамваї, міська електричка та автобусний маршрут).

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб повністю відновити рух автомобільного транспорту по Подільсько-Воскресенському мосту в вересні.

– підкреслив Кличко.

Також мер міста оглянув прогрес робіт з реконструкції транспортної розв’язки на Оболоні, на перехресті вулиць Полярної та Богатирської. Тут вже проводиться укладання асфальтобетонного покриття на новому шляхопроводі.

Ми плануємо відкрити проїзд цим шляхопроводом в травні. А завершити всі роботи на об’єкті та поруч з ним маємо до осені.

– повідомив мер.

Нагадаємо, раніше ми писали про будівництво розв’язки на Шулявці: київська прокуратура вимагає повернути понад мільярд гривень незаконно одержаних коштів

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати