Велика Британія допоможе Києву підготуватись до зими

Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії виразило свою готовність надати допомогу Києву у підготовці до зими
Сполучене Королівство Великої Британії готове допомогти Києву в підготовці до зими. Фото - kmr.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic», попередні домовленості стосовно цього були досягнуті під час зустрічі з директором Департаменту бізнесу та торгівлі уряду Великої Британії Родні Берклі.

Делегація Київської міської ради, яка складалася з заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, заступника голови КМДА, депутата Київради Владислава Андронова, депутатки Київради Євгенії Кулеби та депутата Київради Леоніда Ємця, провела низку робочих зустрічей з представниками уряду Союзного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

стан енергосистеми
Фото – thepage.ua

Володимир Бондаренко наголосив, що Київ відкритий для світу, і готовий співпрацювати з іноземними партнерами, які підтримують Україну.

Представники Великої Британії отримали інформацію про потреби Києва та очікують конкретний перелік обладнання. Наразі розглядається обладнання для виробництва електроенергії середньої та невеликої потужності. Крім того, Великобританія виражає готовність приєднатися до модернізації енергетичної інфраструктури столиці, використовуючи передові технології, зазначив Володимир Бондаренко.

Також раніше ми писали про те, що у «Київтеплоенерго» нагадали, куди слід звертатися киянам за відсутності електрики, води та газу

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати