В Києві провели спеціальні тренінги зі стресостійкості для працівників метрополітену

Працівники київського метро взяли участь у тренінгах з надання першої психологічної допомоги, організованих Центром стресостійкості Києва
Понад 150 фахівців метро, які працюють безпосередньо на станціях підземки, пройшли тренінги зі стресостійкості. Фото - vechirniy.kyiv.ua

Як повідомляє «Kreschatic», тренінги були орієнтовані насамперед на тих фахівців, які працюють на станціях та регулярно взаємодіють з пасажирами. Про це повідомило КП «Київський метрополітен».

До тренінгів долучилися чергові на станціях, інспектори загону оперативного контролю та працівники контрольних пунктів. Вже було проведено навчання для семи груп, що загалом охопило понад 150 працівників.

Основною метою цих тренінгів є розвиток навичок самоконтролю, допомоги в кризових ситуаціях, неконфліктної комунікації в умовах конфліктів та агресивної поведінки. Окрім того, під час лекцій значна увага приділяється профілактиці професійного вигорання, правильному розподілу часу та турботі про власне ментальне і фізичне здоров’я.

метро
Навчання відвідали сім груп загальною кількістю понад 150 працівників. Фото – kyivcity.gov.ua

Навчальна програма першої психологічної допомоги була розроблена Ізраїльською коаліцією травми, яка передала свої протоколи спеціалістам Центру та провела тренінги для тренерів в Ізраїлі. Крім того, фахівці Центру адаптують ці програми до специфіки роботи київського метро.

У «Київському метрополітені» підкреслюють важливість таких тренінгів, адже вже третій рік поспіль працівники метро не лише здійснюють пасажирські перевезення, але й забезпечують цілодобове укриття для населення. Також багато працівників мають близьких або рідних на фронті, тому психологічна підтримка є дуже важливою. Комунальне підприємство висловило подяку Центру стресостійкості Києва за надання якісних і своєчасних психологічних курсів.

Також раніше ми писали про те, що в КМДА прокоментували закриття станції метрополітену «Поштова площа»

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *