Росія завдала ракетного удару по Київській області: стали відомі результати роботи ППО

Російська армія в ніч проти 6 серпня завдала комбінованого повітряного удару по Україні
Повітряні сили ЗСУ в ніч на 6 серпня збили чотири ракети та 15 дронів. Фото - obozrevatel.com

Як повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ, військові РФ випустили чотири балістичні ракети «Іскандер-М»/KN-23 по Київській області. Удари завдавалися з Воронезької області. Крім того, російські війська запустили дві керовані авіаційні ракети Х-59 з повітряного простору над акваторією Азовського моря та 16 ударних безпілотників типу «Шахед» з районів Курська та мису Чауда в анексованому Криму.

Як повідомляє «Kreschatic», сили української ППО збили дві балістичні ракети «Іскандер-М»/KN-23, дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 15 ударних дронів у межах Київської, Херсонської, Миколаївської та Хмельницької областей.

Голова військової адміністрації Києва Сергій Попко заявив, що постраждалих та руйнувань під час російської атаки в українській столиці не зафіксовано.

У Київській обласній адміністрації повідомили, що сили ППО не допустили влучань у об’єкти житлової та критичної інфраструктури. Уламки збитих ракет та дронів пошкодили один багатоквартирний будинок, дві АЗС та будинок лісника. Постраждалих немає.

У Миколаївській області за ніч збито 13 російських безпілотників типу «Шахед», повідомив голова військової адміністрації Віталій Кім. Уламками збитих дронів пошкоджено три приватні домоволодіння в Очаківській громаді та дві будівлі бази відпочинку у Коблевській громаді. Постраждалих немає.

Також раніше ми писали про те, що Київ та область в ніч на 31 липня пережили одну з найбільш масованих атак дронів

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *