Фестиваль Bouquet Kyiv Stage розпочнеться вже у четвер

Щорічний фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage 2024 відбудеться з 15 по 18 серпня у національному заповіднику "Софія Київська". 
Софія Київська. Фото - Kyivmaps

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Interfax

Протягом чотирьох днів на фестивалі відбудеться 15 концертів, включаючи класичну, джазову та електронну музику, 20 показів українського кіно, театральна вистава та понад 40 різноманітних заходів.

У рамках фестивалю відбудуться виставкові проєкти, традиційні бесіди, програми для дітей та молоді, а також авторські екскурсії в Софійському соборі. Особливу увагу приверне мистецька виставка “Мистецтво – вища форма надії”, що представить понад 60 робіт від 23 художників з різних українських міст, а також виставка національних костюмів “Кримська ідентичність”.

Серед основних подій фестивалю – прем’єра музичного перформансу “Ярослав та Інгігерда: Life Story – Love Story” і документальна вистава “РАЙко”, присвячена українському наївному мистецтву Поліні Райко. Гостям також буде представлена музична програма за участю Маріупольського камерного оркестру “Ренесанс”, Київського камерного оркестру, австрійського віолончеліста Йорга Цвікера, Хорової капели “Дзвіночок” та дівочого хору “Вогник” Київського палацу дітей та юнацтва.

Bouquet Kyiv Stage, який відзначає свій сьомий рік, стане символом єдності українців і об’єднає митців з усіх регіонів України, включаючи Крим, що перебуває під російською окупацією вже понад десять років.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Києві збільшать штрафи за знесення історичних будівель.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *