За що цінують металочерепицю: зовнішні дані чи технічні переваги?

Металочерепиця вдало поєднує в собі міцність та приємний вигляд, що спонукає все більше домовласників обирати її в якості покрівельного покриття для свого даху.

Також домовласникам імпонує те, що вона представлена в широкому виборі форм та відтінків, є можливість обирати

  • довжину листів,
  • захисні покриття,
  • навіть виробника.

Тобто всі можливі опції вибору доступні для кінцевого споживача і це дійсно цінується на належному рівні, урізноманітнює можливий кінцевий результат будівництва.

Будова металочерепиці

Металочерепиця за своєю будовою є доволі простим матеріалом, оскільки в її складі окрім основи є лише декілька захисних шарів. Отже:

  • Основа металочерепиці – це металевий лист, який отримує в процесі виробництва одну із можливих форм. Основа виготовлена із сталевого листа та товщина його може коливатися від 0,45 до 0,5 мм.
  • Захист від опадів і корозії – це цинковий шар, яким обробляють метал по обидва боки і так захищають його від негативного впливу вологи. Захист від появи іржі чи корозії здійснюється саме завдяки наявності цинку в складі металевої черепиці.
  • Захист від вигорання – полімерним покриттям покращуються механічна стійкість виробу та її захист від глибоких подряпин. Відповідно таким покриттям додається і декоративної привабливості простому виробу із металу.

Що можна дізнатися із маркування?

Рекомендуємо читати тут, як відрізняється продукція між собою, які є виробники та які ціни пропонує компанія Будстрой на сучасні зразки металочерепиці. Більшість металочерепиці має ще додаткове маркування на внутрішній стороні листів і це означає, що виробник маркував продукцію згідно її технічних характеристик, вказавши:

  • походження сировини.
  • товщину металу.
  • клас антикорозійного захисту.

Тобто це перелік базових характеристик металочерепиці, за якими легко визначити рівень якості та орієнтовний термін служби такого матеріалу.

Взагалі металочерепиця і цінується за те, що вона має просту будову, консервативний вигляд та коштує порівняно недорого. Також покупець може обирати за параметрами продукцію і максимально точно під свої потреби обрати ідеальний варіант, що підійде за:

  • Вартістю.
  • Якістю.
  • Декоративним даним.

Металочерепиця, як покрівельне покриття вже нікого й не дивує, однак лишається найбільш перевіреним варіантом. Домовласники не бояться її обирати, бо знають все про її надійність, міцність, практичність та тривалу службу.

Що дає наявність гарантії?

  1. По-перше, це впевненість, що обрана вами металочерепиця не втратить свою функціональність в неочікуваний момент.
  2. По-друге, гарантія доводить, що перед вами оригінал від вказаного виробника і далі ви можете судити за рівнем його репутації.
  3. По-третє, гарантійні зобов’язання виробника дозволять вам зекономити кошти у разі настання гарантійного випадку.

Таким чином покупець убезпечить себе від невдалих покупок та неприємностей в ході служби металочерепиці.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version