Вантажівка протаранила міст у Києві (ВІДЕО)

Влада закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та бути особливо уважними на ділянках, де є обмеження по висоті для транспорту.
ДТП. Фото - sud.ua

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Sud.ua

Сьогодні, 19 вересня, вантажівка з відкритим причепом, рухаючись на високій швидкості, потрапила в аварію, зачепивши міст. Відео з місця події, яке з’явилося в мережі, демонструє момент зіткнення: причеп вже був відкинутий, що призвело до його відриву від автомобіля і серйозних пошкоджень вантажівки.

https://kreschatic.kiev.ua/wp-content/uploads/2024/09/img_86411.mov
Момент ДТП на вулиці Богатирській

Аварія спричинила значні ускладнення на вулиці Богатирській. Через пошкодження дорожньої інфраструктури та необхідність ліквідації наслідків ДТП рух транспорту в напрямку виїзду з Києва став практично заблокованим. В даний час працівники поліції і рятувальних служб активно працюють над розчищенням дороги та з’ясуванням обставин події.

Слід зазначити, що це вже не перший випадок, коли транспортні засоби зазнають аварій через несвоєчасне відстеження технічного стану або порушення правил дорожнього руху. 

Обставини та причини інциденту наразі з’ясовуються, проте вже очевидно, що даний випадок ще раз підкреслює необхідність ретельного контролю за технічним станом транспорту і об’єктів інфраструктури, а також важливість дотримання правил дорожнього руху для запобігання подібним аваріям.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Кличко анонсував важливе рішення Київради щодо виплат захисникам зі столиці, які отримали поранення.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version