Кличко анонсував важливе рішення Київради щодо виплат захисникам зі столиці, які отримали поранення

Мер Віталій Кличко повідомив про те, що у четвер, 19 вересня, Київрада має розглянути питання стосовно матеріальної допомоги захисникам зі столиці, які отримали поранення. Міський голова анонсував важливе рішення щодо цього.
Мер Києва Віталій Кличко. Фото – ukrinform.ua

Мер столиці у своєму Telegram-каналі повідомив, що сьогодні Київська міська рада має ухвалити рішення стосовно надання матеріальної допомоги киянам, які отримали поранення на війні.

Зокрема, за його словами, питання стосуватиметься виплат захисникам та захисницям у розмірі 45 000 гривень, інформує видання «Kreschatic».

Міський голова підкреслив, що це важливе рішення Київради і виразив сподівання на те, що всі депутати підтримають його.

У ході засідання чиновник повідомив, що Київраді також буде необхідно дорозподілити придбані столицею 430 безпілотників Mavic для бійців, що знаходяться на передовій. Пропонується передати 160 таких БПЛА 241-й бригаді територіальної оборони Києва, 110 безпілотників – бригаді швидкого реагування НГУ «Рубіж», 90 дронів – 5-й ОШБр і 70 «пташок» 112-й бригаді ТРО столиці.

Кличко додав, що влада Києва шукає всі можливості для надання допомоги Силам оборони і безпеки, тому має намір внести зміни до бюджету столиці на ще понад 600 мільйонів гривень.

Нагадаємо, мер Києва відповів на петицію стосовно встановлення захисних екранів на станціях столичного метрополітену з метою підвищення безпеки пасажирів.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version