Начальник КМВА повідомив про наслідки масштабної атаки «Шахедами» на столицю

У ніч на четвер, 26 вересня, російські окупанти масовано атакували столицю України дронами-камікадзе «Шахед». Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив про наслідки удару.
Мобільна вогнева група протиповітряної оборони. Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua

Очільник КМВА повідомив, що росіяни вчергове порушили норми міжнародного права, атакувавши вночі цивільне населення і інфраструктуру столиці ударними безпілотниками, пише видання «Kreschatic» із посиланням на Telegram-канал адміністрації.

За словами Попка, у напрямку Києва прямувало понад півтора десятка БПЛА окупантів. Протягом 5 годин сили протиповітряної оборони вели бойову роботу у місті та на підступах до нього.

Чиновник зазначив, що внаслідок дронового удару в Печерському районі через уламки сталася розгерметизація газової труби в житловому будинку. Також уламки впали на території дитсадка, близько двох десятків автомобілів отримали пошкодження.

За попередньою інформацією, атака «Шахедами» обійшлася без постраждалих.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що вночі ЗС РФ випустили по Україні 78 дронів, із них 66 безпілотників збили. Також загарбники вдарили 2 ракетами невстановленого типу по Сумщині і 4 керованими авіаційними ракетами Х-59/69 по Одещині, останні ліквідувала ППО.

Нагадаємо, що у столиці не відступає смог. ЗМІ дізналися, що спричиняє погіршення повітря і хто знаходиться у зоні ризику.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version