Як Київ захистить свою енергетичну стабільність під час зими

Київ готується до можливих викликів енергозабезпечення в умовах наближення зимового періоду.
Якою буде зима. Фото - 24 Канал

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на телеканал Київ 24

Київ готується до можливих викликів енергозабезпечення в умовах наближення зимового періоду. У зв’язку з потенційними труднощами, особливо в умовах блэкауту, місцева влада вживає низку заходів, щоб забезпечити безперервну роботу критично важливої інфраструктури міста. 

Ключові об’єкти, такі як котельні, водопостачальні станції та лікарні, не будуть відключені навіть у разі найгірших сценаріїв, запевняють експерти. Для цього вони оснащуються додатковими системами захисту та резервними джерелами живлення, що дозволить працювати на альтернативних елементах живлення, навіть за відсутності електрики на тривалий час.

Мер Києва Віталій Кличко також підтвердив активну підготовку міста до опалювального сезону. Вже з травня цього року в столиці проводяться гідравлічні випробування теплових мереж, а також планується ремонт понад 150 теплоісточників та оновлення насосного обладнання. Ключові котельні оснащені генераторами для забезпечення безперебійної роботи.

Особливу увагу приділено підтримці ОСББ та ЖБК. Для цих організацій компенсуватимуть до 80% вартості альтернативних джерел енергії та енергоефективного обладнання. Це стимулюватиме мешканців багатоквартирних будинків до підвищення енергонезалежності своїх осель.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у ДТЕК продемонстрували, як відновлюють електропідстанцію в Києві.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *