Стало відомо, для кого були призначені покинуті ліки під Києвом

У Бориспільському районі Київщини було виявлено незвичне "кладовище" ліків, яке, як з’ясувалося, є складом гуманітарної допомоги для фронту.
Фото з місця події. Фото - Національна поліція

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Big Kyiv

Територія поблизу Юркового озера, де залишені медичні препарати, а також інші речі першої необхідності, викликала обурення у громадськості після поширення інформації про те, що ліки лежать просто неба.

Представники благодійного фонду, відповідальні за цю територію, запевняють, що всі медикаменти та інші ресурси є гуманітарною допомогою від іноземних партнерів. Втім, деякі з цих препаратів прострочені, і їх планувалося передати на фронт після сортування.

Місцева влада запевняє, що жодних дозволів на волонтерську діяльність на цій території не видавала, а документація на землю залишається у невизначеному статусі. Незважаючи на це, благодійний фонд продовжує свою діяльність, запевняючи у наявності всіх необхідних документів.

Ситуація знаходиться під увагою правоохоронних органів, які ведуть слідство для з’ясування всіх обставин, зокрема, щодо правового статусу землі та умов зберігання гуманітарної допомоги. Влада Борисполя також планує вивчити ситуацію детальніше, щоб вирішити питання власності та законності діяльності на цій території.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що поліція розкрила деякі подробиці масової бійки у Святошинському районі.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *