У Київраді закликали облаштувати додаткові місця для сидіння у метро під час повітряних тривог

Депутатка Київської міської ради Вікторія Пташник звернулися до мера із закликом організувати додаткові місця для сидіння у метро під час повітряних тривог.
У Київраді закликали облаштувати додаткові місця для сидіння у метро під час повітряних тривог

Депутатка Київради Вікторія Пташник на своїй Facebook-сторінці 1 жовтня повідомила, що вона підняла питання стосовно комфортного перебування жителів і гостей столиці на станціях метро під час повітряних тривог, інформує видання «Кreschatic».

Чиновниця звернула увагу на допис киянина Анатолія Ткачука у соцмережі, який поскаржився на брак місць для сидіння на станції «Печерська». Чоловік поцікавився, чому за два роки повномасштабної війни у метрополітені не поставили нові стаціонарні лави.

Пташник повідомила, що вона направила відповідне звернення до мера міста Віталія Кличка, Департаменту транспорту КМДА та КП «Київський метрополітен».

Окрім облаштування місць для сидіння, вона закликала вирішити проблему із вбиральнями на станціях, а також забезпечити доступ громадян до питної води.

Як повідомлялося, мер столиці Віталій Кличко відповів на петицію щодо встановлення захисних екранів на станціях київського метрополітену.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *