Вода у тунелі київського метро: норма чи ремонт знову під загрозою

Київське метро знову під прицілом уваги через неочікувану ситуацію на "синій" гілці.
Метро. Фото - RBC

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Informator 

Пасажири помітили значний потік води, що витікає з правого тунелю між станціями “Деміївська” та “Голосіївська”. І хоча вода виглядає чистою, її поява викликає запитання про стан нещодавно відремонтованої ділянки, яка вже була у центрі уваги через проблеми з просіданням ґрунту.

Що турбує найбільше – це обсяги води. Вона витікає з лотка, і її кількість навряд чи можна пояснити простим конденсатом. Фахівці попереджають: якщо ця вода йде з-під бетонних тюбингів тунелю, ситуація може повторити грудневий інцидент, коли вимивання піску призвело до аварійного стану.

Попри це, на даний момент метро працює без обмежень, і потяги курсують у звичному режимі, що може свідчити про те, що офіційних попереджень про можливу небезпеку ще не надходило. 

Водночас, це не виключає ризиків, особливо враховуючи, що нова ділянка тунелю викликала чутки про поганий стан одразу після відкриття. Міська влада поки що утримується від коментарів, однак факт наявності води у тунелі вже викликає тривогу у пасажирів та експертів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у столиці затримано серійного злодія, який «обчищав» банкомати, обмінники та магазини.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version