У столиці знову зафіксували високий рівень забрудненості повітря, у КМДА прокоментували ситуацію

Вранці 4 жовтня у столиці знову зафіксували високий рівень забрудненості повітря, у Київській міській державній адміністрації розповіли, коли покращиться ситуація.
Україну накрила пилова буря. Фото – соцмережі

У Київській міській державній адміністрації висловилися щодо високого рівня забрудненості повітря, який у столиці зафіксували сьогодні зранку. У пресс-службі відомства зазначили, що причиною цього, ймовірно, є перенесення пилу із району Каспію та диму від екосистемних пожеж із південного сходу.

У рейтингу Iqair столиця України опинилася на 49-му місці міст світу із найбільш забрудненим повітрям, інформує видання «Кreschatic».

Рейтинг Iqair
Київ на 49-му місці міст світу із найбільш забрудненим повітрям. Фото – iqair.com

У КМДА повідомили киянам та гостям Києва про те, що найближчим часом ситуація покращиться. Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, на вихідних атмосферний фронт принесе дощі і свіже повітря із заходу.

Зазначимо, що 1 та 2 жовтня Укргідрометцентр попереджав щодо потрапляння пилу із Каспійської низовини на територію Київської області.

Як повідомлялося, ввечері 3 жовтня у Шевченківському районі столиці сталася пожежа у будівлі дитячого садка, який палав вже вдруге за останні 8 років.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *