Український ветеран представлятиме країну на Strong Spirit’s Games у Мадриді

Євгеній Омельчук, ветеран війни з Київщини, стане одним із учасників міжнародного спортивного заходу під егідою фестивалю Арнольда Шварценеггера.
Євгеній Омельчук. Фото - Характер

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на прес-службу КОВА

Національний відбір, проведений у Буковелі, зібрав ветеранів з усієї України. Євгеній Омельчук увійшов до команди з 50 спортсменів, які представлятимуть країну на міжнародній арені. У минулому він вже відзначився перемогами на таких престижних змаганнях, як United States Air Force and Marine Corps Trials, де виборов золото у волейболі сидячи та срібло в стрільбі з лука.

Завдяки своїм досягненням Омельчук не лише популяризує спорт серед ветеранів, але й активно працює над їхньою соціальною адаптацією. В рамках президентського проєкту “Активні парки – локації здорової України” він став амбасадором адаптивних спортивних клубів, сприяючи розвитку фізичної культури серед людей з інвалідністю.

Його участь у Strong Spirit’s Games – це більше, ніж просто змагання. Це чергова нагода підкреслити силу духу українських ветеранів на світовій арені, продемонструвавши їхню здатність до подолання викликів як у спорті, так і в житті.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у столиці знову зафіксували високий рівень забрудненості повітря, у КМДА прокоментували ситуацію.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *